6. december 2023

Anne og Anders på Øventyr kan ses lørdag aften på DR 2 kl. 20.00. Foto: Jesper von Staffeldt.

Anne og Anders på Øventyr kan ses lørdag aften på DR 2 kl. 20.00. Foto: Jesper von Staffeldt.

Der sker mange ting på Isefjordens perle i denne weekend.

Den største begivenhed på Orø i den kommende weekend er uden tvivl DR2 ´s temaudsendelse: Anne og Anders på Øventyr. Her er vi nået til Orø, og udsendelsen sendes lørdag d.25.8 kl. 20 og genudsendes søndag kl. 18.

Anne Hjernøe laver supper sammen med sognepræst Kirsten Schmidt. Foto: Kristian Krøger

Endvidere findes den på DR.dk´s hjemmeside, så her er altså både livrem og seler, hvis man ikke får set udsendelsen om lørdagen.

Både hos Spisestedet Orø og på Orø Kro er der om lørdagen sat storskærm op.

På Spisetedet Orø er man iøvrigt fuldt optaget med at indspille en julereklamefilm om lørdagen, så Spisestedet Orø er lukket for gæster mellem 12 og 16.

– Vi vil udnytte synenergieffekten af DR2 údsendelse om Orø, fortæller Clay Green til Holbaekonline.dk, og får nu lavet en reklamefilm om vore julearrangementer.

MC Island har gjort alt klart til det store MC stævne på Orø i weekenden. Foto: Jesper von Staffeldt.

– Her kommer 40 folk fra Røde Kors som har lovet at medvirke som statister i filmen. Den skal lægges på vor hjemmeside sammen med de to andre videoer , vi har fået produceret, fortæller Clay Green.

På Brøndevej er der gjort klart til det store rykind af motorcykler i MC Islands klubhus, og skulle det regne, er der også taget højde for det. Sidste år kom der mere end 1000 motorcykler for ligesom i år at opleve Fat Rock, hygge-stemning, fællestur øen rundt, livestrip, kåring af årets flotteste MC m.m…

Det mere lokale islæt er “Sensommer på Bakken ” som foregår på Næsbyvej 4 foran og i Ø-butikken lørdag mellem kl. 10 og 14. De første to timer synger og spiller Merete Ruud Hansen kendt fra Dansk Melodi Grand Prix og duoen Frank & Merete, og repertoiret er musik fra 70érne og populære evergreens. Der er mulighed for at købe røget å, laks, makrel og sild fra Orø Røgeri, og spisestedet Orø står for pølser, brød og kartoffelsalat.

Sensommer på ” Bakken ” nu på lørdag mellem 10-14 på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.

Der sælges sodavand, fadøl og vin, kræmmerboderne vil være på plads og Ø-butikken sælger som sædvanlig garn, keramik, blomster mm.
Se nedenstående video med Merete Ruud Hansen som synger og spiller Amazing Grace, sjovt nok produceret af hendes bedre halvdel og medarbejder på Holbaekonline.dk

1 thought on “Orø i weekenden

Comments are closed.