24. juni 2024

Der blev danset til den store guldmedalje på Spisestedet Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.

Der blev danset til den store guldmedalje på Spisestedet Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.

Orø er det sted hvor vi får den bedste modtagelse, sagde Maibritt Aaboe til Deres udsendte medarbejder på Orø. Maibritt Aaboe havde sammen med René Bohl 30 fysisk og psykisk udviklingshæmmede på Lejrskole på Orø.

De kom i mandags og har været rundt og se Orø og er blevet fantastisk godt modtaget af øens befolkning. De to ledere kommer fra Kreativskolen i Vipperød. Foruden deltagerne skulle have en positiv oplevelse af lejrskoleturen, så mener Maibritt Aaboe også at turen er vellykket på den måde, at befolkningen har fået et helt andet synspunkt på at være handicappet.

Deltagerne har i denne uge boet i Orøhallen, og skulle så traditionen tro, ligesom de andre 15 år man har arrangeret lejrskole på Orø, have kaffe og kage i Forsamlingshuset. Men det er jo lukket. Men så sprang Birthe Denkel og Clay Green fra Spisestedet Orø til og sagde: Vi sponsorerer en Taxa ud til Spisestedet i Næsby.

Den lokale musiker John Westergård leverede sammen med René Bohl musikken, og så blev der danset til den store guldmedalje. En rigtig positiv oplevelse.

Orø Brandvæsen rykkede med to brandbiler ud til Esmosevej 11 , for at give 30 fysisk og psykisk udviklingshæmmede en ekstra oplevelse. Foto: Jesper von Staffeldt.