13. juli 2024

Tre af Orøs garvede musikker, der i 40-50 år har spillet i hver deres band, går nu for første gang sammen i et fælles band og viser hermed at selv om man i det daglige har travlt med sine egne gøremål er der også tid til fællesskabet.

Det sker, når John Vestergård spiller ved ømærkedet ved Ø-kontoret på lørdag. Her får han følgeskab af Hans Knudsen på trommer og Peter Møller på Sax.

Peter Møller spiller til daglig blandt andet i Midlife Crisis der havde stor succes på dette års udgave af Hornsrock. Men han har gennem årene spillet i mange bands og er ofte gæstesolist når der skal bruges en god sax.

Både John Vestergård og Hans knudsen er jo kendte musikker på Orø og omegn men man har aldrig set dem sammen, men det sker altså på lørdag.

Løradg d. 14 er så Hans Knudsen der står for musikken på pladsen, som de fleste kender det fra tidligere, men her er det så John Vestergård og Peter Møller der dukker op som gæster en del at tiden, så der er virkelig lagt op til en anderledes musikoplevelse de 2 dage.