19. juli 2024

Kanalansvarlig på TV Vestsjælland Skjold Christensen kan glæde sig over, at tv-stationen er den ene af fire lokal-tv stationer, som har fået sendetilladelse. PR Foto.

Kanalansvarlig på TV Vestsjælland Skjold Christensen. PR Foto.

Mens medierne er fulde af læserbreve og artikler om, at store nationale Tv-kanaler har alt for mange genudsendelser kan TV Vestsjælland bryste sig med ikke, at have én eneste genudsendelse i juli måned.

TV Vestsjælland har ingen problemer med genudsendelser, ja rent faktisk er historien helt anderledes i forhold til de store nationale Tv-kanaler, der de seneste år har modtaget mange seerklager over de mange genudsendelser. På TV Vestsjælland har man faktisk så meget materiale, at det har været svært at find sendetid til alt sammen.

– De senere år har vi virkelig mærket en øget interesse for vores lokaleorienterede programmer. Jeg tror, at de lokalt forankrede TV og radiostationer føles mere tilgængelige og relevante, for de seere der er interesseret i nyheder fra lokalsamfundet. Stilen og måden vi laver TV på er langt mere økonomisk end de store kanaler og vi kan derfor producere langt mere TV for pengene, forklarer kanalansvarlig Skjold Christensen.

Lokal på hele Sjælland
Alt i alt er TV Vestsjælland ansvarlig for 18 timer nye produktioner på Kanal Hovedstaden som dækker Københavnsområdet fra Roskilde/Køge til Helsingør og Hillerød og 58 timer på Lokal Kanalen som dækker region Sjælland.

Det er en meget bred vifte af programmer sjællænderne kan nyde godt af i juli måned, med alt lige fra ferieprogrammer fra ind og udland samt SKILLS 2012 hvor unge håndværkere fra hele landet dystede om at blive Danmarks bedste lærling til lokalt nyhedsstof hvor lokale virksomheder og personligheder får ordet.

Her på Holbaekonline.dk omtaler vi af og til programmer fra TV Vestsjælland, hvis de har særlig interesse for Holbæk og omegn. F.eks. har vi omtalt et program om Odense Ægforretning i Holbæk og senest et program om Holbæk Teater.