50 års jubilæum fejres med gratis færgefart

Østre Færge fejrer sit 50 års jubilæum med gratis færgefart på lørdag. Arkiv foto: Jesper von Staffeldt.

Østre Færge fejrer sit 50 års jubilæum med gratis færgefart på lørdag. Arkiv foto: Jesper von Staffeldt.


Planlægger du at tage til eller fra Orø omkring næste weekend, så vil det nok kunne betale sig at gøre på lørdag. For den dag fejrer Østre færge, i folkemunde kaldet trækfærgen – selv om det retteligt er en kabelfærge -sit 50-årsjubilæum.

Og der er en gave til færgens mange brugere: I anledning af Jubilæet, kan man den dag sejle gratis, hvad enten man bor på Orø eller ej.

Jubilæet bliver også fejret på Orø Kro, som byder på frokostbuffet fra kl. 12-15 og Caveribuffet om aften.

4 kommentarer

 • jesper von staffeldt

  Et Ps! Senere på ugen kan du her på Holbaekonline.dk læse en artkel skrevet af lokalhistoriker Carsten Roug om Østre Færges historie, og selv om det er nævnt tidligere her på HO, så spiller Hans Knudsen og datter til bal på Orø kro samme aften

 • Gælder det både biler og personer???

 • Rolf Larsen

  Det gælder biler og personer – men ikke busser og lastbiler.

 • jesper von staffeldt

  Sidste nye : Også på” Spisestedet Orø “, Esmosevej 11, fejrer man Østrefærges 50 års jubilæum, hvor udenøs jo kan komme gratis med Østre færge. Her kan man fra kl.18-20.30 få en 3-retters færgemenu til 99 kr bestående af forretten ” Sol over Næsby” , Gammeldags oksesteg og citronformage. Er der andre forretninger /
  foreninger på øen som fejrer dagen , hører vi gerne fra Jer

Leave a Reply