2. marts 2024

Dette shelter, der var en gave fra DGI og Det Danske Spejderkorps, udbrændte fredag aften. Foto: Rolf Larsen

Dette shelter, der var en gave fra DGI og Det Danske Spejderkorps, udbrændte fredag aften. Foto: Rolf Larsen
Det ene shelter på Holbæk Fælled udbrændte fredag aften. Se ødelæggelserne her.

Fredag aften klokken 20.46 blev Holbæk Kommunes Beredskab alarmeret om en brand i et shelter på Holbæk Fælled.

Da brandfolkene nåede frem, havde ilden allerede godt fat i det store af to sheltre på stedet og selvom de hurtigt fik ilden under kontrol, kunne de ikke redde shelteret, som blev voldsomt skadet i branden.

Shelterpladsen på Fælleden var en gave fra DGI og Det Danske Spejderkorps efter landsstævnet 2009. Det lille shelter, som fik mindre skader ved branden, blev bygget af gæster og deltagere fra DGI’s friluftsgruppe i Odsherred på Landsstævnet. Det store shelter, som udbrændte, blev af Godthåb Mølle på Aggersvold Savværk i Jyderup og samlet på fælleden.

Web-TV: Shelter ødelagt i brand

Kan du ikke se slideshoet herover, så klik her.

1 thought on “Shelter ødelagt i brand

  1. Ja desværre måtte det vel ske på et tidspunkt – øv øv – hvad bliver så det næste – først Fremad Holbæks klubhus – Nu på Fælleden hvor der er fred og ro om aften. Håber snart de som står dette stopper eller bliver fanget og straffet – for det er ikke rimelig at folk skal gå og brande ting af.

Comments are closed.