Er det stadig dejligt at være socialdemokrat?

For mange år siden var Deres udsendte medarbejder lærer på en skole i Ølstykke. Vores pedel på skolen var glødende socialdemokrat og sad ovenikøbet i byrådet.

Vi var rent politisk meget uenige, og smådrillede og diskuterede altid politik, når der var lejlighed til det. Når vi mødtes om morgenen knyttedes næverne og begge hilste med kampråbet “Rød front”. Og hver gang spurgte jeg pedellen: “Er det stadig dejligt at være socialdemokrat?” Og svaret var hver gang: “Det er altid dejligt at være socialdemokrat”. Jeg tror ikke pedellen lever mere, så derfor vil Deres udsendte medarbejder stille samme spørgsmål til Ole Brockdorff, der sidder som byrådsmedlem for Socialdemokraterne i Holbæk byråd.

Det sker på Holbækfærgen onsdag den 20. juni kl.10, og man er velkommen til at overvære interviewet, som vises senere samme dag på Holbaekonline.dk.

Denne artikel er publiceret den 19. juni 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply