Vidne genkendte ikke Steffen Nielsen

Denne artikel er publiceret den 6. juni 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Det var her ved gangtunnellen ved siden af Diskotek Sinz, at den tiltalte, Steffen Nielsen, skal have skubbet en 19-årig mand ud over rækværket. Et vidne forklarede dog noget andet i retten i dag. Foto: Rolf Larsen

Et vidne forklarede i dag i retten i Holbæk, at det var en mand i sort jakke – og ikke hvid der skubbede en 19-årig mand ud over rækværket ved gangtunellen mellem Nygade og Holbæk Station natten til den 25. februar i år. Det skriver bt.dk.

Steffen Nielsen, der står anklaget for bl.a. at have skubbet den 19-årige ud over rækværket, hvor på den pågældende nat iført en hvid trøje.

Vidnet, der den nat var på arbejde i Kebab House overfor diskotek Sinz, forklarede også i retten, at han havde set en mand i hvid jakke eller trøje, som først var inde på Kebab House, derefter i nabo-kebabgrillen, inden vidnet så ham sparke en mand ned af trappen til gangtunellen. Vidnet forklarede, at han så en høj mand med sort jakke der tog fat i benene på det voldsoffer som endte med at falde godt fire meter ned på jorden.

Steffen Nielsen har hele tiden nægtet, at han havde skubbet den 19-årige over rækværket.

Vidnet forklarede, ifølge bt.dk, også at han havde set, at det var manden i den hvide jakke, som havde startet slagsmålet foran diskotek Sinz.

Kilde: bt.dk

Leave a Reply