20. juli 2024

Det var Smartguys IT direktør, Esben Elmøe, som tog imod præmien i Barcelona. Privatfoto

Det var Smartguys IT direktør, Esben Elmøe, som tog imod præmien i Barcelona. Privatfoto
SmartGuy A/S vandt i går aftes sølv ved den europæiske e-handelspris, Global E-commerce Summit, der blev afholdt i Barcelona.

Det er kun lidt over en uge siden, at virksomheden, som er hjemmehørende på Bødkervej i Jyderup, vandt den danske E-handelspris som den bedste danske e-shop. I går aftes stillede SmartGuy A/S, så op mod andre europæiske e-shops herunder Amazon og Asos – og vandt sølv i kategorien ”Best Webshop of Europe”.

Ekstrem vækststrategi
Vinderne findes efter en præsentation fra virksomhederne med en efterfølgende spørgerunde fra juryen. Juryen voterer og udvælger derefter guld, sølv og bronze vinderen – ud fra kriterier som; design, søgemuligheder, betalingsmuligheder, innovation og udvikling, service og udnyttelse af de sociale medier.

SmartGuy A/S slog i sin præsentation især på deres ekstreme vækststrategi, som blandt andet involverer lancering af ét nyt marked pr. måned. Prisfestens ordstyrer betegnede SmartGuy A/S som ”Gung Ho” (et gammelt militær udtryk for, at man er uden frygt) Derudover fik SmartGuy A/S ros for sin brugervenlighed, e-shoppens hurtighed og deres lokale tilgang til nye markeder.

Sølv vinder i et stærkt felt
Det var en stolt IT direktør, Esben Elmøe, der repræsenterede SmartGuy A/S i Barcelona og tog imod prisen.

– Vi er så stolte af at få dette kæmpe skulderklap fra branchen, ved at vinde sølv i sådan et stærkt felt af europæiske e-shops. Fortæller Esben Elmøe og forsætter:

– Juryens begrundelse for, at vi skulle have sølv, var netop de ting vi har prioriteret i vores vækststrategi; nemlig at vi lancerer nye markeder hurtigt, vi går ind på markedet som lokale – med lokalt site og kundeservice, og så har vi et brugervenligt og lynhurtigt site, afslutter Esben Elmøe.

Den præmierede vækststrategi har betydet at SmartGuy A/S har oplevet en omsætningsvækst på 63 % i april og 57,6 % maj måned 2012.

Bagom Global E-commerce Summit
Global E-commerce Summit er en årlig konference for online butikker, iværksættere og e- handelseksperter fra hele verden. I år var det den 4. udgave af Global E-commerce Summit, der i år blev afholdt i Barcelona. Her deltager over 400 personer fra over 20 lande. Konferencen er spækket med netværksmuligheder, banebrydende præsentationer, inspirerende debatter og de årlige ”European E-commerce Awards”