19. juli 2024

Blæsten går frisk over Limfjordens vande, synger man, men det gør den også ved Isefjorden. Foto: Jesper von Staffeldt.

Blæsten går frisk over Limfjordens vande, synger man, men det gør den også ved Isefjorden. Foto: Jesper von Staffeldt.

Det regner i det mindste ikke, men det blæser en hel del. Derfor blev teltene her til formiddag sat ekstra godt fat ved kommandostationen på Orø skole, hvor der serveres rundstykker og kaffe til de morgenfriske.

Det er jo i dag, at Orø viser sig frem for alle interesserede, med masser af aktiviteter for hele familien. Og kommer man fra ‘fastlandet’, så er der gratis færgetransport hvis man er til fods eller cykel.

Der skal nok trædes ekstra godt i pedalerne i dag, men synes man afstanden til fods eller på cykel er lidt for stor i det blæsevejr, så går der gratis minibus også til så “fjerne” steder som Spisestedet Orø ved Næsby eller minizoo ved Orø strand.

Læs også:
Besøg Orø på søndag
Fotokonkurrence: Send os dine bedste billeder fra Orø-dagen

1 thought on “Orødagen: Det regner i det mindste ikke

  1. Lokal vejrudsigt for Orø kl. 10.30:
    Nu har solen vist sig , blæsten lagt sig en smule, den er stadig frisk, men man kan i det mindste færdes udenfor , uden at skulle have vintertøjet på. Summa summarum: Det helt rigtige vejr til at opleve Orø, hverken for varmt eller for koldt

Comments are closed.