13. juli 2024

Holbæk B&Is formand, Kenny Jensby takker af efter to år på posten. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Byrådsmedlem Kenny Jensby forlader Det Konservative Folkeparti og bliver løsgænger. Arkiv foto: Rolf Larsen

Byrådsmedlem Kenny Jensby forlader Det Konservative Folkeparti.

Kenny Jensby forklarer sin udmeldelse med, at han gennem længere tid har haft uoverensstemmelser med dele af bestyrelsen for den konservative vælgerforening.

– Jeg er naturligvis ærgerlig over, at det ikke har været muligt for parterne at nå til enighed om det fremadrettede samarbejde – ikke mindst omkring det kommende kommunalvalg i november 2013, skriver Kenny Jensby i en pressemeddelselse og fortsætter:

– Jeg har derfor truffet min beslutning i så god tid, så partiet og jeg har god tid til at forberede os på valget i 2013.

Bliver løsgænger
Selvom han nu har forladt Det Konservative Folkeparti, er det ikke et farvel til lokalpolitiken. Kenny Jensby fortæstter nemlig som løsgænger i byrådet.

– Jeg er meget optaget af det politiske arbejde, og er yderst tilfreds med de gode resultater, som er skabt i indeværende byrådsperiode. Jeg vil fortsætte med mit arbejde i byrådet og varetage mine poster i økonomiudvalget og formand for erhvervs- og beskæftigelsesudvalget. Heri ligger, at jeg naturligvis fortsat loyalt vil være en del af konstitueringsgruppen og det samarbejde, som jeg værdsætter med alle partier i byrådet, skriver Kenny Jenseby.