Masser af oplevelser på Holbæk Teater i maj måned

Denne artikel er publiceret den 24. april 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Der er masser af oplevelser i maj måned på Holbæk Teater. Arkiv foto.


Maj måned summer af aktiviteter på Holbæk Teater, med arrangementer for enhver smag og alle aldre. Cafe HO.T og Seniorsalonen, giver mulighed for at unge såvel som seniorer, kan afprøve deres talent på de skrå brædder. Hummels karismatiske ejer Christian Stadil, giver et velgørenhedsforedrag, og dansekompagnier fra ind og udland, underholder med moderne dans, mens man i foyeren kan man opleve den islandske maler Sossa’s værker.

Café for unge
Cafe HO.T er en café for unge – fyldt med underholdning af bredeste kaliber, Chill-Out rytmer på anlægget, bredbånd og billig bar. En super eftermiddag med forskellige indslag, lige fra poetry slam, til iPod battle og åben scene, hvor du kan præsenterer dit talent. – Hvis du tør!
Det sker torsdag den 3. maj 2012 – Kl. 15.00

Seniorsalon HOPLA
Holbæk Teater byder alle dem som godt vil være gamle, men som stadig holder af livet, indenfor til en hyggelig eftermiddag. Denne Seniorsalon hylder TV-programmet HOPLA, og eftermiddagen byder på åben scene, med indslag fra både teatret og publikum, fællessang, kaffe og æblekage. Værterne er teaterdirektørerne Brian Kristensen og Kristoffer Møller Hansen.
Seniorsalonen onsdag den 16. maj 2012 – Kl. 14.00

Sportmaster velgørenhedsarrangement
Sportmaster Holbæk afholder et støttearrangement for Holbæks Natteravne, Hjernesagen Holbæk og projekt Sierra Leone, med foredrag af Hummel ejer Christian Stadil – En af Danmarks mest markante og karismatiske erhvervsledere. Læs mere på www.facebook.com/sportmasterholbaek
Støttearrangementet finder sted onsdag den 16. maj 2012 – Kl. 20.00

SWOP Dansefestival på Holbæk Teater
Ni dansekompagnier spiller i alt halvtreds forestillinger, i otte byer med Roskilde som festivalens centrum. Alle forestillinger er gratis, men det er nødvendigt at bestille billet. I Holbæk kan SWOP festivalen opleves på Teatret Fair Play, og Holbæk Teater samt i bymiljøet. Læs mere på www.swopfestival.dk

Følgende SWOP Dansefestival forestillinger kan opleves på Holbæk Teater:

“We Dance to Forget” (alder 12+)- tirsdag den 22. maj 2012 – Kl. 20.00
Fabeleus fra Belgien, præsenterer forestillingen ”We Dance to Forget”. To dansere folder sig ud, til soundtracket af DJ Bobby Ewing fra Discobar Galaxy. Publikum tages med på en erindringsrejse, ind i dansens og popmusikkens historie, fra Ginger og Fred, over Patrick og Baby, til Michael og Janet.

“Couple-Like #2”(alder 14+) – onsdag den 23. maj 2012 – Kl. 20.00
Het Lab fra Holland, præsenterer forestillingen ”Couple-Like #2”. To unge dansere er på scenen, og leverer en fysisk tour de force af de usædvanlige. Snart mødes de i et intimt kærlighedsfavntag, snart i udmattende slåskamp.

“Ritual”(alder 10+) – lørdag den 26. maj 2012 – Kl. 20.00
Dansekompagniet Next Zone fra Danmark, præsenterer forestillingen ”Ritual”, en visuel rejse hvor dans, musik og lys, smelter sammen til en unik hybrid om menneskets, og naturens urkræfter. Den oprindelige Inuitkultur, møder rå urbane hiphop- og breakdance.

Sossa på Holbæk TeaterHolbæk Teater og Kunst Krogh har indledt et samarbejde, således at der er skiftende udstillinger, af forskellige kunstnere i teatrets foyer. I maj & juni kan du opleve, den islandske maler Sossa’s værker. Udstillingen kan opleves torsdage & fredage fra kl. 12.00 – 14.00, alle lørdage fra kl. 11.00 – 14.00.

Leave a Reply