Borgmesteren indvier Krolf-bane

Denne artikel er publiceret den 24. april 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Torsdag indvier borgmester Søren Kjærsgaard (V) den nye Krolfbane ved ældrecentret Stenhusbakken.

På kort tid er ”Krolf”, der er en blanding af kroket og golf, blevet en populær sport – især blandt de ældre borgere. Nu får de entusiastiske krolfspillere mulighed for at dyrke deres sport på Stenhusbakken, hvor der er blevet anlagt en bane til formålet.

På torsdag begynder dagen kl. 9.30, hvor der er fælles kaffe og rundstykker. Senere vil der blandt andet være mulighed for at få målt sit blodtryk og sit blodsukker, og alle interesserede kan få en snak med en sundhedsvejleder, og træningsterapeuter fra Holbæk Kommune vil give gode råd til, hvordan de ældre bibeholder et godt helbred også i en sen alder.

– Med banen håber vi, at vi kan skabe mere liv omkring centret. Vi vil meget gerne have fat på flere af de måske lidt friskere pensionister i centrets nærområde. De er meget velkomne til at bruge banen og slå sig ned med en tår kaffe i cafeteriet. I forbindelse med Landsstævnet så vi, at rigtig mange brugte banen på Fælleden, og vi håber, at det også bliver tilfældet her, udtaler Inge Bek, aktivitetsleder på Stenhusbakken.

Kl. 11.00 indvies banen af borgmester Søren Kjærsgaard, og derefter står aktivitetscentret for forskellige aktiviteter, som man kan deltage i, hvis man har lyst.

Leave a Reply