30. april 2024

I de seneste dage er der blevet gjort klar til nytårsaften og de løjer der følger med.

Hos Holbæk Kommune Vej & Park har man bl.a. fjernet skraldespande. Post Danmark har sikret sine røde postkasser, så de ikke kan sprænges i stykker.

I de lokale boligforeninger har man også taget sine forholdsregler. I Ladegårdsparken er aviscontainerne blevet aflåst og papcontainerne er fjernet.

I Vangkvarteret er lignende forholdsregler taget.

Både på diskotek Sinz og Club Harlekin slår man i aften klokken 23 dørene op til nytårsfest.

Fyrværkeri og sjove hatte
Hvis man har været ude for at købe ind i de sidste par dage, så har man sikkert også oplevet, at mange andre havde fået samme idé.

Et kig i indkøbsvognende i Kvickly i Slotcentret i går afslørede mange øl-, vin- og spiritusflasker, festmad og chips.

I Lidl fandt vi at hatte, bordbomber og sodavand hørte til blandt nytårsindkøbende.

Også byens fyrværkerisalgssteder har haft travlt. Der er blevet langet både heksehyl, store raketter og batterier over disken.

Det har ikke kun været de store byggemarkeder som f.eks. Jem og Fix og Harald Nyborg, der har solgt fyrværkeri. Også Netto, Lidl og Aldi har haft et godt salg af fyrværkeri – bl.a. af såkaldte børne- og familiepakker.

Indkøbende kan nås lidt endnu
Har man tilgengæld ikke købt ind til nytårsaften endnu, eller mangler man et eller andet, så er der håb endnu. Byens supermarkeder lukker nemlig først klokken 15 i dag. Fyrværkeri kan man også nå at købe, for byggemarkederne holder også åbent til klokken 15.