Avis: Leder af opholdssted ville købe sex af børn

I går skrev Ekstra Bladet om en 54-årig mandlig leder af et opholdssted i Holbæk Kommune, som bl.a. opfordrede tre purunge pige til sex mod betaling.

Manden blev anholdt om morgenen torsdag den 24. november.

Han er sigtet for fra februar til september i år, at have chattet med tre piger på 14, 14 og 15 år. Manden skal have have krænket pigernes blufærdighed ved at sende seksuelle chat-beskeder. Samtidig sendte han til en af pigerne også en video af sig selv, hvor han sad og onanerede i sin sofa, skriver Ekstra Bladet.

Troede det var mænd
Ifølge Ekstra Bladet har den 54-årige institutionsleder forklaret i grundlovsforhøret, at han troede han havde gang i noget med en viksen via siden Cam4 og at han ikke havde haft til hensigt at sende en videobesked.

Han nægter sig skyldig i alle sigtelser.

Den 54-årige er varetægtsfængslet til i morgen.

Denne artikel er publiceret den 19. december 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply