Murphys lov gælder også på Orø

Et sjældent syn på Orø i 50érne: lokalhistoriker Harald Petersen læser Information. Privatfoto.


Murphys lov gælder desværre også på Orø. Hvad der kan gå galt, går galt.

I lørdags skulle Deres udsendte medarbejder vise sin film om afdøde lokalhistoriker, samfundsrevser mm. Harald Petersen.

Men da der manglede 5 minutter af filmen, begyndte den desværre at hakke i fremvisningen, og jeg måtte stoppe. Filmen havde Deres udsendte kørt igennem uden problemer tidligere samme dag. Men som sagt, hvad der kan gå galt, går galt.

Derfor lovede jeg at lægge de sidste fem minutter af filmen på nettet til glæde for de ca. 40 fremmødte deltagere. Andre har selvfølgelig også lov at kigge med. Men helt spildt har det nu forhåbentlig så ikke været for de 40 deltagere, som nu som de eneste har set filmen i sin helhed.

Video: Se slutningen af filmen her.

Materialet eksisterer ikke mere, da undertegnedes computer stadig er fyldt til bristepunktet, og der hele tiden må gøres plads til nye historier på områdets aktive netavis Holbaekonline.dk.

Efterlyser billeder og fortællinger
En af de ”nye” historier er de såkaldte ”Piratfester” som startede på Holbækfærgen i 1967. Holbaekonline.dk´s medarbejder på Orø har fået stillet en stumfilm til rådighed af Johannes Skov Hansen. Er der Orøborgere eller tidligere Orøborgere som har billeder eller film fra disse piratfester, eller som kan fortælle om dem,må de gerne kontakte Jesper von Staffeldt på tlf. 59470632.

Denne artikel er publiceret den 8. december 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

  • Hanne Duelund Larsen

    Hej Jesper,

    Tak endnu engang fordi du med din film gav os yderligere indsigt i Haralds liv. Det var en god aften i lørdags – og nu en fin afslutning på filmen.

  • Lene Hansen

    Hej Jesper
    Det var en dejlig dokumentarfilm vi så i lørdags, og tak for resten vi nu kan se, selvom du virkelig gjorde, hvad du kunne

Leave a Reply