Dokumentation: Læs selv KL’s rapport om Skarridsøhjemmet

Denne artikel er publiceret den 23. november 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Læs selv den 145 sider lange rapport fra KL om Skarridsø-hjemmet her.

Nederst i artiklen kan du hente hele rapporten om Skarridsøhjemmet i Jyderup, som Kommunernes Landsforening har lavet.

Sådan er Skarridssø-rapporten lavet
Det var Holbæk Kommune selv, der bad sin egen interesseorganisation, Kommunernes Landsforening (KL), om at lave en rapport om forholdende på Skarridsøhjemmet i Jyderup.

Læs selv hele KLs rapport om Skarridsøhjemmet. Som det fremgår af illustrationen herover, er dele af rapporten overstreget. Illustration: Holbaekonline.dk

Det skete efter Ekstra Bladet i en række artikler i starten af august i år, kritiserede hjemmet på baggrund af en journalists oplevelser da han arbejdede undercover på stedet i sommerferien.

Konsulenterne fra KL har blandt andet skrevet rapporten på baggrund af sagsakter, beboernes personmapper, gruppernes (afdelingernes – red.) kalendre, Skarridsøhjemmets hjemmeside, besøg på hjemmet og interviews med socialschef Jan Christensen, den daværende chef for Bo- og Servicecenter Jette Kaarsgaard, områdelederen, den daglige leder og 16 fastansatte medarbejdere på hjemmet.

Læs rapporten her
Du kan selv læse hele rapporten ved at bruge linksne herunder. Dele af rapporten er blevet censureret inden frigivelsen, hvilket betyder, at dele af teksten er blevet overstreget med sort. Det er Holbæk Kommune, som har valgt at dække dele af teksten i rapporten til.

side 1 – 24
side 25 – 50
side 51 – 75
side 76 – 100
side 101 – 124
side 125 – 145

Se også: Alle artiklerne på Holbaekonline.dk om Skarridsøhjemmet

Leave a Reply