Læserbrev: Sine Agerholm går ind for genbrug

Redaktionen har modtaget et læserbrev fra Venstres gruppeformand i byrådet, Carsten Andersen.

Sine Agerholm går ind for genbrug

Overskriften var den første tanke, der strejfede mig, da Sine i et læserbrev i mandagens udgave af Nordvestnyt giver sig i kast med at remse en lang række ting op, som hun godt kunne tænke sig.

Når tankerne bliver drejet over på genbrug så skyldes det, at det er stort set samme ordvalg, vi har hørt igennem meget lang tid, uden det helt store indhold eller løsningsmodeller fra socialdemokraternes gruppeformand.

Ved de netop overståede budgetforhandlinger havde byrådet den glæde at se, at Socialdemokraterne var med til at vedtage budgettet for det kommende år.

Dejligt at se, at Socialdemokraterne nu vil til at bruge deres stemmer aktivt i byrådet i stedet for bare at være et protestparti, tænkte mange af byrådets øvrige medlemmer.

Sine Agerholm har åbenbart ikke helt vænnet sig til sin nye status som leder af en ansvarlig gruppe i byrådet.

På Christiansborg lovede nogle af partierne en masse ting før folketingsvalget. Efter valget er virkeligheden gået op for den nye regering, nemlig at tiderne ikke er til at slå ud med hånden og love i øst og i vest. Det er der ikke penge til. Vilkårene er nøjagtig de samme i kommunerne.

Med venlig hilsen

Carsten Andersen
byrådsmedlem, gruppeformand (V)

Denne artikel er publiceret den 25. oktober 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply