Fotokonkurrence: Julen er over os

Sådan så det ud i 2010 i Orø Brugs - Send os dine julebilleder og vær med i lodtrækningen om en julepakke. Foto: Jesper von Staffeldt.Der er to måneder til juleaften, men julen er allerede over os. Ihvertfald er de første julekataloger begyndt at dukke op og rundt omkring i butikkerne er nisser og andet tingel tangel kommet frem – endnu kun i mindre målestok. Men nu går det stærkt.

Vind en julepakke
Hos Holbaekonline.dk elsker vi julen – og vi er sikre på, at vores læsere har det på samme måde. Derfor sætter vi en julepakke fyldt med lækkerier til ganen, maven og øjnene på højkant i en lille fotokonkurrence.

Tag billeder af julen – allerede fra nu og send dem ind til os på jul2011@holbaekonline.dk, så viser vi billederne her på Holbaekonline.dk. Alle indsendte billeder (-forudsat de har noget med jul at gøre), deltager i lodtrækningen om julepakken.

Vi trækker lod blandt de indsendte billeder søndag d. 18. december 2011.

Så få fat i kameraet eller mobiltelefonen og skyd dine julebilleder og send dem til os på jul2011@holbaekonline.dk.

Når du sender os dit billede, så husk at skrive lidt om hvor det er taget og hvad det forestiller, og skriv dit navn og telefonnummer, så vi kan få fat i dig, hvis du vinder.

VINDEREN ER FUNDET
Vinderen af vores lille fotokonkurrence blev udtrukket søndag d. 18. december. Det blev Anne Hansen, som vandt julepakken. Vinderen får direkte besked.

Tak til alle, som deltog i vores julefotokonkurrence. Vi modtager fortsat gerne billeder af julen, men de vil altså ikke indgå i konkurrencen.

I slideshowet nedenfor, vil vi løbende vise de indsendte billeder:

Denne artikel er publiceret den 25. oktober 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply