Pløjestævne og stumpemarked i Andelslandsbyen Nyvang

I denne weekend pløjes der med heste i Andelslandsbyen Nyvang. PR Foto.

I denne weekend får hestekræfterne frit løb på Andelslandsbyens område, når der afholdes pløjestævne og stumpemarked med dele til gamle køretøjer.

Pløjeweekend med heste
Hele weekenden kan man i Andelslandsbyen opleve hvordan vore forældre/bedsteforældre pløjede og forberedte jorden.

Der kommer mange flotte hestespand fra nær og fjern og viser deres kunnen ud i den svære kunst at pløje på gammeldags maner.

Når de private kuske stiller op med deres hestespand, er der underholdning for enhver pløje- og hesteinteresseret person.

Der er plove af mange forskellige afskygninger, og man kan som tilskuer ikke undgå at mærke den indbyrdes konkurrence der foregår mellem kuskene, for her er det en æressag at have kontrol over sit spand af Frederiksborgere, Oldenborgere, Belgier, Fjordheste eller Jyder.

Der pløjes kl. 10.00 – 16.00 begge dage.

Swapmeet 2011
I morgen, søndag den 2. oktober, afholder Damptromleklubben sammen med Andelslandsbyen ”Swapmeet” et stumpemarked med dele til gamle køretøjer.

Hele dagen vil veteranentusiaster holde gang i stumpemarkedet, hvor der handles reservedele til gamle biler, motorcykler, dampmaskiner, cykler og andre køretøjer.

Hvis du er interesseret i ældre køretøjer er dette den perfekte mulighed for at møde ligesindede og udveksle erfaringer og gode historier.

På hele Andelslandsbyens område kan man se ældre køretøjer i alle aldre og typer, når der bliver udstillet alt lige fra amerikanske benzinslugere til store dampmaskiner.

Swapmeet kan opleves hele søndagen.

Info:
Dato: 1. og 2. oktober 2011 – Kl. 10.00 – 16.00
Sted: Andelslandsbyen Nyvang, Oldvejen 25, Holbæk

Leave a Reply