11. maj 2024

Jan Wammen Dam (V) vil kæmpe for at vandveje og landeveje skal ligestilles, hvis han bliver valgt ind i Folketinget. Foto: Jesper von Staffeldt.

Jan Wammen Dam (V) vil kæmpe for at vandveje og landeveje skal ligestilles, hvis han bliver valgt ind i Folketinget. Foto: Jesper von Staffeldt.
Folketingskandidat Jan Wammen Dam (V) lover, at hvis han bliver valgt ind i Folketinget, vil han arbejde for gratis færger til Orø og andre mindre øer i Danmark.

Det skal gælde for både fastboende, turister, biler m.m.

Løftet faldt under en samtale foran Orø Brugs i dag tirsdag den 6. september med Orøs førstedame i “Orø-mafiaen” Lene Andersen.

Se den UREDIGEREDE VIDEO, som blev lagt på nettet en halv time efter interviewet.

Bør ses i 720 p opløsning

8 thoughts on “Gratis færge for alle til Orø

  1. Ja – så ved vi hvor krydset skal sættes – altså hvis man ønsker færgen bibeholdt !!!

  2. Ord og papirere er taknemmelige. Jeg vil stille mig meget tvivlende overfor det løfte . Lad dig ikke lokke Orøborger af tomme ord og fedt flæsk .

  3. Ja, man må sige at Jan Wammen Dam er noget af en folkeforfører…
    Hvis man ønsker en stærkere stemme for Nordvestsjælland giver det måske mere mening at stemme på en lidt mere seriøs kandidat med mindre valgflæsk. Stem i stedet på Kaare Dybvad, der oprigtigt kæmper for bedre transportforbindelser i Nordvestsjælland.

  4. torsdag 8.9 fra kl. 16.15 har Orøborgerne mulighed for at møde
    Kaare Dybvad (A) foran Orø Brugs

  5. Rettelse – Som Holbaekonline.dk ikke er skyld i : Kaare Dybvad ( A) kommer først
    til Orø på søndag i forbindelse med Orø-løbet

  6. Gratis færge… det ville være dejligt! Men når alle politikere er så enige om at der ikke er penge til noget, så er det nok ikke lige færgen der bliver førsteprioritet… uanset hvem man sætter kryds ved.

    For mig ligner dette valgflæsk… en billig måde at få Orø-stemmer på.

  7. ja jannick christensen hvor har du ret -man ryster fortvivlet på hovedet og tænker hvem vil dog hjælpe os på orø. efter valget siger de bare, at de ikke har penge og ikke har flertallet til at gennemføre det. så er alle løfterne glemt- et lille smil – venstre har jo siddet og har haft magten i 10 år, så de har jo haft mulighed for at ændre tingene til det bedre.

    hilsen fra annie lunde hansen, orø

  8. ja engang valgflæsk,alt er så godt når der skal være valg, nej jeg syntes ikke det er ok at færgen skal være gratis,
    dem som bor på øen kan tage færgen til holbæk,gratis på grundlag af eu støtte, og det tror jeg nok vi skal være taknemmelige for,men helt gratis,nej tak..

Comments are closed.