Web-TV: Lille Palle på Orø

Holbaekonlien.dk snakkede med Lille Palle, da han spillede på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.


Holbaekonline.dk var med, da Lille Palle sang og spillede på Orø.

Lille Palle er bestemt ikke nogen kedelig person, og så kan han spille harmonika. Endda klassisk musik på dette instrument. Men det er jo ikke det folk vil høre og især ikke betale for, så derfor rummer repertoiret stadig Hængepilen, flyv ikke højere end vingerne bær og Kathinka, Kathinka…

Disse numre og flere til kunne publikum lørdag høre ved Ø-kontoret på det sidste kræmmermarked på Orø for i år. Alt sammen krydret med nogle saftige og ikke altid stuerene vittigheder.Vi serverer en her, en stueren altså:

En ældre dame går ind hos sin ostehandler og be´r om et stykke Altzheimer. Det mærke fører vi ikke svarer ostehandleren. Jamen jeg købte et stykke ost hos dig i sidste uge, et stykke Altzheimer. Jamen jeg tror De husker forkert, lille frue. Nej De tager fejl, tror De jeg lider af Ementhaler!

Se nedenstående video, der både rummer uddrag af ”Hængepilen” og et interview med ”Lille Palle”.

Videon bør ses i 480 p opløsning

Denne artikel er publiceret den 6. august 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply