Tramp ekstra hårdt på trampestierne

Man skal næsten være hund for at færdes på visse trampestier på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.


Orø har måske – alt efter smag og temperament – ikke så mange unikke seværdigheder – der er kirke, der er kro, museum en millioner år gammel Orø–sten.. Men det er der så mange andre steder i Danmark. Det er ligesom, når man besøger et lokalt museum, og ser ét manglebræt, så har man set alle. Men det gør måske ikke så meget, for som vi tidligere har skrevet her på holbaekonline.dk så besøger mange turister først og fremmest Orø for ”at komme fra 5.gear ned til 1.gear”.

Der er dog mindst én ting som der er værd at fremhæve: Den smukke natur langs øens trampestier, til glæde for turister og ø-boere. Vor medarbejder på ”Isefjordens Perle” går daglig en tur fra stranden ved Orø Camping rundt om dyreparken, for dels at holde hunden og ikke mindst sig selv i form. Men det er efterhånden blevet en tur med forhindringer. Når han og hunden skal dreje af ved institutionen Orø Strand støder han på forhindringer i kraft af tæt ukrudt og ikke mindst brændenælder, som gør den videre fremfærd en smule ubehagelig. Har man lange bukser på bliver de let gennemblødt, og tager man korte bukser på, så kan man let blive ”brændt af”.

Hvem der har pligt til at holde trampestierne farbare – om nogen – ved Deres udsendte ikke, men jeg forstår nu bedre hvorfor de hedder trampestier..

En kommentar

  • jørgen schmidt

    ja du er jo selv inde på det, det hedder trampestier fordi de skal holdes ved at blive brugt, så kan man også se om der er behov for dem!

Leave a Reply