Danske toner på biblioteket

Pauline Sæter (sang), Therese Adorjan Ankær (cello) og Hanne Nebeling (piano). Foto: Jesper von Staffeldt.


I denne uge sættes der fokus på dansk musik med Spil Dansk Ugen og rundt om i hele landet kan man opleve de danske toner udfolde sig biblioteker, spillesteder, skoler, forsamlingshuse og således også på Holbæk Bibliotek.

Her kunne man i går fredag, høre Pauline Sæter (sang), Therese Adorjan Ankær (cello) og Hanne Nebeling ( piano) synge og spille musik af bl.a PH, Benny Andersen, og melodier fra Mød mig på Cassiopeia.

Lørdag formiddag kan man høre Tine Refsgård Trio, og på søndag kan publikum synge dansk med “Sangskaderne” – det vil ligeledes være på Holbæk bibliotek kl.13.30.

Oplev eller genoplev en lille forsmag fra fredagens koncert herunder:

Leave a Reply