Spritbilist kunne ikke parkere ved supermarked

Foto: Rigspolitiet.
Mandag aften reagerede politiet på en anmeldelse fra en bilist i Mørkøv.

Anmeldelsen kom klokken 20.41 og bilisten fulgte efter en anden bilist, der slingrede meget og kørte usikkert.

Den slingrende bilist kørte ind på en p-plads ved et supermarked på Ringstedvej i Mørkøv. Bilisten forsøgte at parkere, men kunne ikke parkere korrekt i p-båsene, og da bilens fører gik fra bilen, var det med noget usikre skridt.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en spirituspåvirket, 59-årige mand fra Litauen, der blev sigtet og anholdt for spirituskørsel. Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol løslod politiet den 59-årige, som dog kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret, og sagen skal afgøres.

Skriv et svar