Søndag er det Orø Dag

Foto: Jesper von Staffeldt.

Vejret tegner til at blive godt, når hele Orø på søndag byder øboere og gæster velkommen med masser af aktiviteter.

Orø-dagen er efterhånden blevet en fast tradition på Isefjordens Perle, der netop på denne dag sætter alle sejl til, for at vise hvad øen har at byde på.

I løbet af dagen kan man bl.a. besøge Orø Museum, Hestebedgård og Kulturbeholderen. Man kan også besøge øens motorcykelklub MC Island og få en tur på motorcykel, eller man kan lægge vejen forbi Orø Brandstation og se på deres nye køretøj og redningsbåd.

Der er også mulighed for en ridetur på pony for børnene hos Birkelund på Bygaden, eller et besøg i Orø Strand Dyrepark. Man kan også besøge øens modeljernbaneklub – eller tage en tur i Orøs eget “tog”.

På Frændevej er der loppemarked med stort og småt – og udstilling med ca. 30.000 reklamekuglepenne og ca. 300 kageruller.

Bliver man sulten kan man f.eks. besøge Orø Kro, som genåbnede fornyligt, eller Den Gode Viking. Er man tørstig – og til øl – så er Orø Bryghus nok en velvalgt stop værd. Kaffe og kage kan f.eks. klares hos Marlise’s Gårdcafé eller i Forsamlingshuset.

Hele programmet – med tidspunkter og adresser, kan ses her (eksternt link) eller man kan benytte Orø Dagens app på sin smartphone via linket Orødagen.dk.

3 thoughts on “Søndag er det Orø Dag

  1. Ikke, at forglemme Art door! Ude hos Hanne og Steen i Næsby! Kaffe og kultur! Et besøg værd!

Skriv et svar