Læserbrev: Lokallisten version 2.0

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:
Lokallisten version 2.0

Sine Agerholms exit fra politik er et stort tab for kommunalbestyrelsen – og for Lokallisten for hele Holbæk Kommune.

Sine stiftede listen for cirka et år siden sammen med Finn Martensen, som nu overtager hendes plads i kommunalbestyrelsen. Med et stort personligt stemmetal bidrog hun til, at Lokallisten fik tre sæder i kommunalbestyrelsen ved valget den 21. november. Derfor overrasker det ikke, at mange allerede har udtrykt bekymring over, hvordan det skal gå Lokallisten uden Sine – og det er en helt naturlig reaktion. Men mens vi sunder os lidt oven på nyheden, skal vi huske, at et hvert stort tab i en organisation, forening eller virksomhed ikke kun efterlader tomrum – det frigiver også ny energi. Det giver plads til nye idéer, andre i organisationen tager ansvar, samarbejdet får nye former. Med andre ord: Der opstår nye muligheder. Sådan vil det også være med Lokallisten. Vi er ikke det samme uden Sines talent for politik. Men vi vil fremover møde borgerne, vælgerne og politiske kollegaer på en ny måde – og det vil være vores styrke. Vi vil arbejde på nye måder, men målet er uændret: En stærk udvikling af lokalområderne, fokus på børn og skoler – og et bredt politisk samarbejde i kommunalbestyrelsen. Lokallisten er fortsat en unik bevægelse i Holbæk Kommune, der alene har afsæt i lokale forhold og er fri for partipolitiske dogmer.
En stor tak til Sine for samarbejdet og en kæmpe indsats i kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune – og ikke mindst alt mulig held og lykke på Ærø.

Lars Qvist, Svinninge
Lokallisten for hele Holbæk Kommune

Leave a Reply