Staten rykker flere arbejdspladser til Holbæk

Arkivfoto: StartupStockPhotos / Pixabay

I dag fremlagde regeringen sin plan for 2. runde af udflytningen af statslige arbejdspladser – og der var nye arbejdspladser til vores område.

I første runde blev det besluttet at flytte Danmarks Evalueringsinstitut (EVA), Danmarks Akkrediteringsinstitution samt Danida Fellowship Centre til hlbæk. I dag blev det besluttet at rykke yderligere arbejdspladser til byen.

Regeringen vil bygge videre på klyngen af institutioner med relation til undervisning fra 1. runde. Derfor bliver Center for Udvikling og Kvalitet (CUK) under Styrelsen for Undervisning og Kvalitet placeres i byen. CUK beskæftiger 82 årsværk, der omfatter flere medarbejdere, herunder medarbejdere der arbejder deltids for CUK, men har en anden primær arbejdsgiver. Hertil kommer yderligere 13 arbejdspladser i Kontor for Specialpædagogisk Støtte fra samme styrelse.

18 arbejdspladser til Svinninge
Også i Svinninge vil der blive placeret statslige arbejdspladser, oplyser regeringen idag.

Det drejder sig om dele af et samlet statsligt gasselskab, som forventes senere overført til SEAS-NVE i Svinninge (18 arbejdspladser) i forbindelse med deres køb af HMN Naturgas A/S

Skriv et svar