Mand fra Jyderup involveret i færdselsuheld med stjålet varebil

Færdselsuheldet skete i krydset Hyrdehøj Vestvej og Lindenborgvej i Roskilde. Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere

En 48-årig mand fra Jyderup var fredag eftermiddag involveret i et færdselsuheld med en stjålet varebil ved Roskilde.

Uheldet skete kort efter klokken 16, da den 48-årige kom kørende mod vest ad Lindeborgvej i en varebil. I modsat retning kom en anden varebil kørende og denne svingede i lyskrydset ved Hyrdehøj Vestvej til venstre mod nord på trods af, at der var rødt lys i venstresvingsbanen. I krydset stødte de to varebiler sammen.

Tre unge mænd, som var i den modkørende varebil stak af fra stedet og løb ad en grussti i retning mod et grønt område, hvor de forsvandt.

Politi og redningsmandskab blev tilkaldt til uheldsstedet, hvor det kunne konstateres, at den 48-årige mand fra Jyderup ikke var kommet noget til.

Det viste sig, at den modkørende varebil var blevet meldt stjålet fra Fjenneslev d. 25. november i år.

Selvom politiet ledte efter de tre unge, som havde været i den modkørende varebil, så blev de ikke fundet.

De tre unge blev beskrevet som:

A: Mand, 18-20 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: Mørk dunjakke;

B: Mand, 18-20 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Iført: sort dunjakke;

og

C: Mand, 18-20 år, 180-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket de tre unge mænd på flugt i det grønne område kort efter uheldet, eller som kan give oplysninger om deres identitet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar