Biljagt med 170 km/t

Arkivfoto: Rolf Larsen.


Ved et-tiden natten til lørdags ville en politipatrulje gerne tale med føreren af en varebil, der kørte mod øst ad Skovvejen ved Nr. Jernløse.

Men føreren ønskede dog ikke at tale med politiet og satte i stedet hastigheden op til ca. 170 km/t. Patruljen optog forfølgelsen og så gik jagten eller i høj fart forbi Jernløsehallen – Nykro – Ringstedvej mod Holbæk, hvor der blev smidt noget hvidt pulver ud af bilen – Valdemar Sejrsvej – Skagerakvej – Oldvejen, hvor et autoværn blev påkørt -Labæk – Ahlgade – Roskildevej – Smedelundsgade, hvor bilen kørte galt i rundkørslen ved sygehuset. Her kunne politiet så anholde føreren af varebilen, en 31-årig mand fra Næstved.

Det viste sig, at varebilen var stjålet i slutningen af oktober fra Borupvej ved Holbæk.

Den anholdte var både påvirket af euforiserende stoffer og alkohol, hvorfor han fik udtaget blodprøver til undersøgelse for disse stoffer.

Da politiet ransagede bilen blev der fundet amfetamin, som sammen med amfetaminen smidt på Ringstedvej udgjorde ca. 11 gram. Den anholdte var desuden i besiddelse af en foldekniv med en bladlængde på 10 cm, ligesom han var frakendt kørekortet.

Efter afhøring til de mange sigtelser blev den 31-årige løsladt, men kan forvente senere at blive indkaldt til retten, når de mange sager skal afgøres.

Skriv et svar