Vej & Park : Og så levede de lykkeligt til……..?

Hør hvad tillidsrepræsentant Jannie Cunliffe har at sige om situationen i Vej og Park. Foto: Jesper von Staffeldt.
Hør hvad tillidsrepræsentant Jannie Cunliffe har at sige om situationen i Vej og Park. Foto: Jesper von Staffeldt.
Hør hvad manden m/k på “gulvet” i Vej & Park har at sige om “konkurrenceudsættelses”-sagen.

Der har været meget debat om den velfungerende afdeling “Vej & Park” skal udliciteres eller ej. I flere måneder har de 6o medarbejdere svævet i usikkerhed, og efter en del tøven – hvor flere politikere skulle have en smule hjælp for at beslutte sig, har byrådet i onsdags valgt at afdelingen foreløbig ikke skal udliciteres.

Når vi skriver foreløbig, så er det fordi man ved hjælp en såkaldt nu nedsatte arbejdsgruppe bl.a bestående af medlemmer fra Klima & Miljøudvalget, repræsentanter fra Vej & Park og 3 F i løbet af et par måneder skal finde besparelser på mere end 4 mill. kroner, hvilket svarer til ca 10 % af budgettet. Ikke nogen let opgave, og hvis det ikke lykkes kan byrådet i maj måned alligevel beslutte at udlicitere Vej & Park.

Hidtil har vi mest hørt hvad politikere og andet godtfolk siger til situationen, men hvad siger manden m/k på gulvet til situationen? Hvordan føles det at gå i flere måneder og ikke og vide om man er købt eller solgt? Holbaekonline.dk var i dag på parallel vej 52, hvor Vej og Park holder til.

Hør hvad tillidsrepræsentant Jannie Cunliffe siger om situationen, og faglig sekretær hos 3F Klaus Rokkedal, får lov at afrunde interviewet,

2 thoughts on “Vej & Park : Og så levede de lykkeligt til……..?

  1. Godt at borgerne får sat tingene på plads, det eneste der gælder er at
    Få privatiseret så meget som muligt også selvom det er imod al sund fornuft.Liberalisterne, tror de redde Holbæk, ja hele Danmark ved privatisering. Hvordan var det lige det gik med Forenede Care, forenede
    service og busselskabet der skulle tranportere vores handikappede.
    Spørgsmålet kunne lyde, hvor meget bøvl og hvor meget blev der sparret.

Skriv et svar