Skotte blev valgt som ny Venstre-kandidat

Som vi skrev i går, så skulle Venstre have ny folketingskandidat og valget faldt, som ventet, på Benedikte Ask Skotte.

Selve opstillingsmødet, der blev holdt torsdag aften, tog ca. 10 minutter, så var Benedikte Ask Skotte valgt som ny folketingskandidat. Det var således en let opgave for dirigenten, Søren Kjærsgaard, at lede mødet.

Formanden for kredsbestyrelsen, Niels Ulrik Bagge, bød velkommen og ridsede kort op, hvorfor bestyrelsen havde peget på Benedikte blandt mange gode kandidater. 

Efter valget fik den nye folketingskandidat ordet og hun fortalte om sin baggrund, hendes hverdag og hvad hun var involveret i af frivilligt arbejde m.v. Dernæst blev Benedikte stillet forskellige spørgsmål om aktuelle politiske ting, som hun besvarede på en særdeles ærlig og ligefrem måde.

Ingen af de tilstedeværende var i tvivl om, hvad hun mente, og der var enighed om, at hun er gjort af det stof, der gør, at hun vil være et rigtig godt bud på et nyt Venstre-folketingsmedlem, når valget måtte komme. 

Denne artikel er publiceret den 12. februar 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply