Rytmik for de små

Der er gratis rytmik for de små på Holbæk Bibliotek.

Rytmik øger barnets musik glæde, men musik, har også stor betydning for barnets sociale og mentale udvikling. Længe før vi mennesker taler, kommunikerer vi med lyde, toner, mimik og bevægelse. Rytmik hjælper derfor både den motoriske og sproglige udvikling på vej.

Lørdag d. 27. februar kan man tage sit barn med til rytmik på Holbæk Bibliotek. Her vil Therese Ankjær, som til daglig er musiker, musikskolelærer og korleder, undervise og føre an for dig og dit barn, når I sammen skal synge, lege, rime og remse sammen.

Arrangementet er for børn på 1½ – 2 år. Og deres voksne. Det varer ca. 45 min og foregår lørdag den 27. februar kl. 10.00 på Holbæk Bibliotek

Gratis billet på Biblioteket eller via Bibliotekets hjemmeside

Denne artikel er publiceret den 13. februar 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply