26. april 2024

Dansktopscenen laves af TV-Vestsjælland og sendes på LokalKanalen. Til marts sker optagelserne i Orø Hallen. Screendump.

Dansktopscenen  laves af TV-Vestsjælland og sendes på LokalKanalen. Til marts sker optagelserne i Orø Hallen. Screendump.
Dansktopscenen laves af TV-Vestsjælland og sendes på LokalKanalen. Til marts sker optagelserne i Orø Hallen. Screendump.

Vore kollegaer på Lokalkanalen sender hver onsdag og lørdag aften et meget populært program for især +50 borgere som holder af god gammeldags dansktopmusik.

Programmet hedder Dansktopscenen og er blevet sendt i adskillige år, og bag programmet står Skjold Christensen fra TV-Vestsjælland.

Optagelserne foregår i forskellige forsamlingshuse, kroer, spisesteder mm rundt om i Vestsjælland, og nu er turen kommet til Isefjordens perle.

På Orø foregår arrangementet i samarbejde med Spisestedet Orø og foregår i Orø Hallen søndag d. 13. marts og indbefatter foruden musikoptræden med mulighed for en sving om også en buffet.

Yderligere oplysninger om arrangementet kan fås på tlf. 59474796 og biletter kan bl.a. købes i Ø-butikken.

1 thought on “Dansktopscenen til Orø

  1. Hej!
    Det skal nok blive SUPER godt som altid, det er da dejligt, at der er forskellige steder at arr. kan foregå, så kan ALLE publikummer jo få mulighed for at deltage til disse arr. – GOD VIND!!

Comments are closed.