26. april 2024

Frederik Tingager var med, at OBs reserver tabte til FC Midtjyllands reservehold. Arkivfoto: Rolf Larsen.

En af Holbæk B&Is store profiler – Frederik Tingager – var med, at OBs reserveligamandskab mandag spillede mod FC Midtjylland ditto på TREFOR Park.

1. halvleg var mål løs og der skulle gå ti minutter af 2. halvleg, før den første bold gik i mål. Det skete, da FCMs Paul Onuachu brød gennem OBs forsvar og sendte bolden ind i målet til 1-0.

Få minutter efter var det tæt på, at gæsterne igen fik scores, men målmand Casper Radza sørgede for en god redning.

På trods af et par chancer til begge hold mere i løbet af kampen, lykkedes det ingen af dem, at få yderligere mål og dermed endte kampen 1-0 til FC Midtjylland.

Frederik Tingager har de seneste dage tilbagt tiden på besøg hos OB hvor han har været med til træning og altså også spillet for reserveholdet.