26. april 2024

Tuse IFs Sjællandsserie-hold tabte lørdag eftermiddag, da holdet var på besøg hos Virum-Sorgenfri.

Efter de første 20 minutter af kampen var hjemmeholdet foran 2-0 – begge gange som følge af hjørnespark.

Herefter var det en lidt chanceløs 1. halvleg, men kort før pausen reducerede Tuse IF til 2-1.

Efter pausen havde Tuse et par gode muligheder, men med et kvarter tilbage af 2. halvleg, får hjemmeholdet tilkendt et frispark og her lykkes det Virum-Sorgenfri at få headed bolden i mål til 3-1.

På trods af nederlaget, skal Tuse spille oprykningskampe, da holdet er endt på 4. pladsen i den samlede stilling. Det er efterhånden længe siden, at det stod klart at Hillerød rykker op og efter i dag rykker også nr. 2 Virum-Sorgenfri og nr. 3 Allerød op i Danmarksserien. .