26. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Blot 156 tilskuere så på, da Holbæk B&I lørdag eftermiddag var på besøg hos Hellerup IK.

Kampen var ellers en del af HIKs 100 års jubilæumsfest, hvorfor der i dagens anledning var gratis adgang.

De 156 oplevede en målløs 1. halvleg, hvor hverken jubilarerne eller gæsterne formåede at få så meget som en enkelt scoring, på trods af muligheder.

De to hold gik derfor til pause med stillingen 0-0.

Hvad der manglede af spænding i første del af kampen, kom til gengælg i løbet af 2. havleg.

Ti minutter inde i 2. halvleg lykkedes det HIKs Alexander Green at bringe hjemmeholdet foran 1-0.

Det fik dog ikke Holbækkerne slået ud og i 83. minut udlignede Holbæks Christian Lundsteen til 1-1 og blot to minutter efter bragte anfører Kristian Holm gæsterne foran 1-2. Dermed så det ud til, at Holbæk kunne hive en sejr i hus.

Men sådan skulle det ikke gå. For i 88. minut udlignede HIKs Andreas Smed til 2-2 og det blev også slutresultatet, da dommer Anders Poulsen fløjtede kampen af.

Dermed fik Holbæk B&I enkelt point for uafgjort.

Holbæk B&I spiller også i 2. division i næste sæson
B93 vandt samtidig 2-0 over Avedøre og med en hurtig tastning på lommeregneren står det klart, at den sejr sikrer, at Holbæk B&I undgår at skulle ud i play-off om nedrykning til Danmarksserien og derfor kan se frem til også at spille i 2. division efter sommerferien.

Holbæk har en kamp tilbage og det er mod lokalrivalerne fra Svebølle. Kampen spilles klokken 15 på lørdag på Holbæk Stadion.