26. april 2024

Lars Løkke Rasmussen besøgte fredag Svinninge Bageri og brugte bageriet som eksempel på en virksomhed, som ikke kunne få kvalificeret arbejdskraft fordi gevinsten ved arbejdet, angivelig ikke var stor nok til at folk ville søge arbejde hos bageriet.

Men det viser sig nu ikke at være helt sandt.

Et medlem af fagforeningen HK kontaktede nemlig fagforeningen og fortalte, at hun havde søgt arbejde hos Svinninge Bageri i påsken, men ikke hørt fra bageriet siden.

Og det har nu fået den ene af bageriets ejere, Inge Christensen til overfor P4 Sjælland, at erkende, at det alligevel ikke ser så sort ud med at skaffe medarbejdere til overenskomstmæssig løn til bageriet:

– Jeg vil ikke sige det på den måde, at det er et problem at skaffe arbejdskraft. Det er et problem for samfundet, og det er derfor, jeg gør oprør, lød det således fra Inge Christensen i P4 Sjælland.

2 thoughts on “Lars Løkke Rasmussens Svinninge Bageri-eksempel holder ikke

  1. Tja, hvor dybt kan en toppolitiker synke med henblik på at fremme sin primitive, populistiske dagsorden. Danmarks største problem er ikke mangel på arbejdskraft, men på arbejdspladser, men efterhånden er der fremelsket en falsk forestilling om – godt hjulpet på vej af en dygtig propaganda – at et stor del af befolkningen ikke ønsker at arbejde.

  2. Jordbærejene henter 250 polakker til Danmark. Har overenskomst med 3F.
    TV2 havde en serie hvor en pige med 4 børn fortalte at hun ikke ville arbejde. En mand mødte aldrig op. En anden fortsatte efter forsøget med at få dagpenge.
    Der findes masser af historier.

Comments are closed.