26. april 2024

Sparekassen Sjælland har ansat en ny underdirektør. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Sparekassen Sjælland har ansat en ny underdirektør. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Sparekassen Sjælland har ansat en ny underdirektør. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Sparekassen Sjælland har ansat Bruno Riis-Nielsen som ny underdirektør med særligt ansvar for udvikling af sparekassens erhvervsområde. Ansættelsen er sket pr. 1. oktober.

Bruno Riis-Nielsen har bred og årelang erfaring i den finansielle sektor, herunder især Sjælland og Fyn.

– Vi har været utrolig heldige at få en så garvet og anerkendt finansmand med i sparekassens ledelse, siger ordførende direktør i Sparekassen Sjælland, Lars Peterssong og fortsætter:

– Bruno er dygtig, erfaren og afholdt blandt kunder og i sektoren. Med sin betydelige erfaring skal Bruno Riis-Nielsen stå i spidsen for den strategiske udvikling af sparekassens erhvervsområde på Sjælland. Vi driver i dag tre erhvervssatelitter i Næstved, Slagelse og Holbæk. Nu sætter vi vores nye underdirektør fokus på de strategiske udviklingsmuligeder for sparekassen, når det gælder finansiering til både mindre og mellemstore sjællandske virksomheder, siger Lars Petterson.

Den nye underdirektør ser frem til sit nye arbejde:

– Jeg glæder mig og ser frem til at skærpe sparekassen erhvervsprofil. Jeg har købt helt ind på sparekassens forretningsmodel, der betyder, at vi skal være meget lokale og samtidig styrke de digitale muligheder også for vores mindre og mellemstore erhvervskunder. I forbindelse med sparekassens ekspansion indenfor de senere år har der været fokus på privatdelen. Nu eksponerer vi erhvervssiden, hvor vi ikke alene er et godt tilbud til håndværksmestre og forretningsdrivende, men også til mellemstore virksomheder og nye virksomheder i udvikling, siger Bruno Riis-Nielsen.

Bruno Nielsen er 61 år, er samboende med Birthe Andersen og har tre børn.