26. april 2024

Holbæk B&I vandt søndag eftermiddag over lokalrivalerne fra Svebølle i den sidste testkamp, inden sæsonen i 2. division går i gang.

Søndagens kamp blev spillet i Asnæs og Holbæk B&I viste god form inden næste weekends sæsonstart.

Selvom det var Svebølle som havde mest boldtbesiddelse i 1. halvleg, så viste Holbæk B&I gode takter farlighed og kom da også foran på et mål af Fead Rama.

Efter pausen fik Svebølle presset Holbækkerne og fik udlignet til 1-1 i en situation hvor både spillere og linjedommer mente der var off-side, men dommeren fløjtede ikke.

Holbæk kom dog tilbage og fik spillet sig foran, da Christian Lundsteen sendte boldig i Svebølles mål til 2-1.

Den første “rigtige” kamp spilles søndag d. 10. august kl. 13.30 på Holbæk Stadion. Modstanderen er GVI.