26. april 2024

Nordvest FC tabte mandagens kamp mod FC Helsingør.

Det var hjemmeholdet, som var favoritter til dagens kamp i det nordsjællandske og hjemmeholdet levede da også op til favoritrollen. For allerede i 7. minut lykkedes det midtbanespilleren Jannik Zimling at bringe FC Helsingør foran 1-0.

Peter Benjaminsen udbyggede føringen da han i 21. minut sendte bolden i Nordvests mål til 2-0.

Men så fik Nordvest FC endelig lov til at komme på måltavlen, da Jafar Alyaseri scorede til 2-1 i 29. minut.

På trods af muligheder til begge hold så blev der ikke scoret flere mål i 1. halvleg.

Der skulle kun gå et enkelt minut af 2. halvleg, før Thomas Jensen udlignede til 2-2 for Nordvest FC.

Dermed var stod de to hold lige og en uafgjort kamp ville have været en fjer i hatten for Nordvest FCs unge mandskab. Men i 53. minut fik hjemmeholdet tilkendt et straffespark i 53. minut. Den mulighed udnyttede Daniel Udsen til fulde, da han sparkede bolden ind i Nordvest FCs mål og bragte FC Helsingør op på 3-2.

Resten af halvlegen var målløs og kampen endte derfor med en 3-1 sejr til FC Helsingør.