26. april 2024

Undløse BK (blå trøjer) var lørdag på besøg hos Vipperød (grønne trøjer) på Kongstrupbanen i Vipperød. Foto: Rolf Larsen.

Til at starte med, så det ud til at Vipperød BK uden problemer kunne slå gæsterne fra Undløse BK i lørdagens serie 3 kamp på Kongstrupbanen i Vipperød.

Kampens første tyve minutter var det Vipperød der pressede mest, mens gæsterne havde et par gode spil op mod hjemmeholdets banehalvdel. Men 21. minutter inde i kampen scorede Vipperød og bragte sig foran 1-0.

Vipperød fortsatte med at styre spillet og fik to hurtigere muligheder, men sjuskede afslutninger og en Undløse målmand på plads, forhindrede Vipperød i at sætte flere bolde i nattet.

31 minutter inde i 1. halvleg kom Undløse BKs største chance indtil da, men bolden blev vippet forbi målet og gik i stedte til hjørne.

Fire minutter senere, sætter Vipperød endnu en gang bolden i Undløses mål til 2-0.

De sidste minutter inden pausen havde gæsterne et par gode muligheder, men Vipperøds målmand stod klar til at tage bolden. Det samme gjorde Undløses målmand kort før pausefløjtet, da Vipperød skød en jordflugter ind mod gæsternes mål. Men målmanden smed sig ned i græsset ud til siden og fik med udstrækte arme fat i bolden.

Efter pausen var Undløse oppe på dupperne og fik hurtigt scoret til 2-1.

Vipperød havde et par gode muligheder, indtil Undløse igen overtog kontrollen på banen og fik udlignet til 2-2.

Herefter gik luften lidt af ballonen, og på trods af flere muligheder for begge hold, så blev slutresultatet 2-2.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.