26. april 2024

Nordvest FC vandt 2-0 over Nykøbing FC på hjemmebane søndag eftermiddag. Foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC vandt 2-0 over Nybing FC i søndagens kamp på Holbæk Stadion.

Der var blomster til Mads Bøjesen inden kampen blev fløjtet i gang. Anledning var, at Bøjesen i sidste uge spillede sin kamp nr. 150 for Nordvest FC.

Allerede få minutter inde i kampen stod det klart, at det ville blive en kamp mellem to meget lige hold. Begge hold havde nogle gode angreb og et par hjørnespark i de første ti minutter, dog uden at nogen af dem fik konverteret det til mål.

Elve minutter inde i kampen fik Nordvest FC en kæmpe chance efter et hurtigt og godt opspil. Men det afsluttende spark ramte stolpen.

To minutter efter var det Nykøbing FC, der fik en mulighed, da de blev tilkendt frispark. Bolden endte dog med at gå over hjemmeholdets mål. Kort efter fik gæsterne igen en chance, men en alt for upræcis aflevering forhindrede gæsterne i at afslutte.

I 16. minut fik Martin Koch mulighed for at sætte et mål på tavlen, men gæsternes målmand var på sin plads og forhindrede Koch i at få bolden i nettet.

Men det var måske også bare opvarming, for halvandet minut efter sendte Mads Bøjesen bolden i gæsternes mål på et lang skud og bragte dermed Nordvest FC foran 1-0.

Nykøbing svarede igen med et hurtigt spil og ad banen til hjemmeholdets halvdel, hvor et afsluttende spark gik forbi målet. Tre minutter efter fik Nykøbing tilkendt et frispark på Nordvets halvdel og selvom bolden blev skudt direkte mod målet, så lykkedes det Lasse Sømmergaard at holde buret rent da han parrede bolden til hjørne. Et hjørne som gæsterne ikke formåede at gøre farlig.

Jonas Jakobsen hjælpes ud af banen med næseblod af holdleder Michael ‘Mini’ Jacobsen efter et sammenstød med en Nykøbing-spiller. Foto: Rolf Larsen.
Begge hold fik i de følgende minutter chancer for at score, uden at det blev til noget. I 29. minut var Martin Koch tæt på at udbygge Nordvest FCs føring, da han sprang op for at lave et hovedstød foran gæsternes mål. Men han ramlede sammen med målmanden, og i stedet endte det med, at gæsternes målmand fik et frispark.

Der blev gået til den i kampen, flere gule kort til begge hold, bl.a. Nordvests anfører fik et kort af dommeren. Og Nordvests Jonas Jakobsen måtte en tur på bænken, hvor han fik behandling for næseblod, efter et sammenstød med en Nykøbing-spiller.

Med 10 minutter tilbage af 1. halvleg, fik Nordvest FC en stor chance, men en af gæsternes forsvarsspiller smed sig på græsset og forhindrede bolden i at ryge i målet – måske ved hjælp af hænderne.

Nordvest FC nåede et par forsøg mere, inden pausen.

Tempoet var en smule lavere, da de to hold genoptog spillet efter pausen. Men på trods af stort pres fra gæsterne, så lykkedes det alligevel hjemmeholdet, at lave flere chancer.

I 52. minut forsøgte Ricki Olsen sig, men måtte sande, at hans afslutning ikke sad lige i skabet.

Tre minutter efter kunnen gæsterne have udlignet, da de fik tilkendt et frispark. Men Nordvests forsvar var på plads og fik sparket bolden væk.

Nykøbing FCs målmand må se sig tilbage for at få øje på bolden, som Mohammed Asrihi netop har sendt forbi ham til 2-0. Foto: Rolf Larsen
Kun et par minutter efter have Nykøbing igen en chance, men denne gang endte bolden i netsiden – udenpå målet.

Og så kom det, som de fleste af de 413 tilskuere havde håbet på; mål nr. 2 til Nordvest FC.

Mohammed Asrihi sendte bolden i gæsternes mål til 2-0.

Gæsterne fortsatte med at presse hjemmeholdet, men fik ikke nogen videre muligheder for at lave mål. Hen mod slutningen af kampen fik Nordvest FC igen et par mulighed. Først i 87. minut da et langskud endte med at blive parreret til hjørne og så et par minutter efter, da et nyt forsøg endte med at gå forbi gæsternes mål.

Dermed endte kampen med en 2-0 sejr til Nordvest FC, som dermed fortsat er ubesejret og nu har to sejre og to uafgjorte kampe i 2. Division øst.

Kan du ikke se slideshowet herover? -så klik her.