Kyssede 6-årig pige i skridtet

En 6-årig pige blev i går kysset i skridtet af en fremmed mand, da hun var ude og fiske med sin morfar.

Politiet fik i aftes en anmeldelse om blufærdighedskrænkelse mod en 6-årig pige fra Holbæk.

Pigen var mellem klokken 16.00 og 17.00 ude at fiske sammen med sin morfar ved Munkholmbroen.

I et ubemærket øjeblik trak en yngre mand bukserne ned på pigen og kyssede hende i skridtet.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, 16-18 år, 178 cm. høj, spinkel, kort lyst hår, blå øjne, iført gul regnfrakke og mørke bukser, virkede noget enfoldig. Manden hedder formentlig Daniel.

Morfaderen fiskede ved Munkholmbroen på den nordlige side nærmest Holbæk og den unge mand fiskede på den sydlige del af broen også på Holbæk siden. Morfaderen har truffet Daniel tre gange tidligere ved Munkholmbroen, hvor han havde talt med ham.

Den 6-årige pige løb rundt og legede, og hun var på et tidspunkt ovre på den sydlige del af broen, hvor manden, der muligt hedder Daniel stod. Hun kom tilbage efter ca. 10 minutter og retur til morfaderen.

Kort efter var pigen så uheldig, så hun gled på en sten og faldt i vandet, hvorefter pigens og morfaderens fisketur sluttede. Da hun kom hjem fortalte hun sin mor om hændelsen. Hun havde ikke sagt noget om det før.

Skriv et svar