12. juni 2024

Foto: Rolf Larsen.

Så er det blevet tid til Skvulp Festival med masser af aktiviteter, musik, boder, udstillinger og meget mere for hele familien.

En lang række store navne optræder på Skvulp Festivalen i løbet af fredag og lørdag – dertil kommer mange andre oplevelser og aktiviteter, som nok skal gøre årets festival mindeværdigt.

På den store scene på Filmtorvet optræder Malte Ebert, Sanne Salomonsen og Martin Jensen fredag aften. Lørdag aften er det så Oh Land, Ankerstjerne, Outlandish og Wafande & Pharfar som indtager scenen på Filmtorvet.

Hvis man har lyst til at bruge tiden på mere seriøse emner så er “Folkebryggen” lige stedet. Her vil den halve kilometer lange havnepromenade være udsmykket, og i tre store tipitelte vil artister, foredragsholdere og ildsjæle sætte fokus på årets tre temaer “Appetit”, “Empati” og “Globus”. Galeasen Hjalm vil sammen med gæstende tremastede skonnerter udgøre den maritime kulisse på “Folke Bryggen”. 

Kulturscenen byder på masser af oplevelser med alt fra comedy over rap til breakdance og zumba.

I teaterteltet kan man bl.a. opleve et Musical Highlights fra Elverfolkets musicals, en morsom og hjertevarm montage af ekspressive monologer og skønne sange med Holbæk Drama College og Improteater med Elverfolkets Blikfang og med input fra publikum kan alt ske.

Med et navn som Skvulp og placering på havnen, så skal festivalen også have et maritimt tema og det må man sige det har. Her er f.eks. maritimt stumpemarked, maritim uddannelsesmesse, mulighed for at besøge træskibe, sejladser, kapsejlads, og så er der mulighed for at komme ud og sejle på “Hjalm” med lokale politikere. 

Mad og drikke kommer der heller ikke til at mangle, for både på Madtorvet og Gl. Havn Streetfood byder på mange forskellige smagsoplevelser.

Du kan se hele festivalens store program på www.skvulpfestival.dk

Læs også: Skvulp Festival påvirker trafikken.

1 thought on “Skvulp Festival for hele familien

Leave a Reply