12. juni 2024

Illustration: Pixabay.com

Lørdag holder Holbæk og Omegns Fugleforening åbent hus.

Fuglehold er en populær hobby, og på lørdag er der mulighed for at lære mere om hobbyen når Holbæk og Omegns Fugleforening åbent hus.

Det foregår ved Frølageret i Rørvangsparken 12 i Holbæk.

Her vil der være volierer, som viser et udvalg af de fugle, som holdes i foreningen. Desuden vil der være stande fra Holbæk og Omegnsfugleforening, som fortæller om foreningen, der vil være medlemmer af Danske Tamfugle  med deres fugle. Desuden vil der være salg af produkter, som normalt sælges i Frølageret.

Der bliver også serveret kaffe/te og kage.

Der er åbenthus fra kl. 10.00 til 14.00.

Holbæk og Omegns Fugleforening blev stiftet 1948. Foreningen dækker hele Nordvestsjælland og dens formål er, at udbrede kendskab til eksotiske fugle, samt deres pasning og pleje under beskyttede forhold.

Du kan se mere om foreningen og arrangementet på www.holbaek-fugleforening.dk.

Leave a Reply