29. maj 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Det vagte en politipatruljes nysgerrighed, da den ved halv et-tiden natten til lørdag så en bil med tre personer, som holdt i tomgang på en parkeringsplads foran et supermarked i Smedelundsgade.

På bagsædet sad en 22-årig mand fra Lejre Kommune, som virkede påvirket af stoffer. Han blev visiteret, og betjentene fandt tre poser med hvidt pulver. Den 22-årige sagde, at han netop havde købt tre gram kokain af de to mænd i bilen.

De to mænd på forsæderne i bilen nægtede at sælge narko, men havde blot tilbudt at give den 22-årige, som de i øvrigt ikke kendte, et lift til stationen. Den forklaring troede betjentene ikke på, at de to mænd omkring de 30 år fra København blev sigtet for narkosalg, og bilen ransaget. I bilens midterkonsol fandt politiet 2.000 kr i kontanter, som den 22-årige havde oplyst var prisen for de tre gram narko.

Derudover havde passageren på forsædet et gram kokain i en pose magen til på sig, og en joint. Stofferne blev beslaglagt og de tre mænd fik lov til gå. De vil senere høre mere i deres sager fra politiet.

Leave a Reply