20. maj 2024

Foto: Tivoli.

I denne weekend samles over 2.300 gospelsangere fra hele Danmark i denne weekend Tivoli i København til den 15. udgave af  Tivoli Gospel Festival. Blandt dem er de lokale gospelkoret UpRising fra Holbæk  og We Got Joy fra Ugerløse.

De to gospelkor kan opleves henholdsvis lørdag og søndag kl. 12.20 på Pantomimeteatret.

Udover de to lokale kor, så byder Tivoli Gospel Festival på 35 andre gospelkor, her i blandt Gospelkoret FAITH fra Kongens Lyngby med 140 gospelsangere og Gospelkoret Old Stars fra Hillerød, som ifølge deres formand er Danmarks eneste gospelkor udelukkende for seniorer, hvor alderspræsidenten er 92 år, og den yngste sjæl er 60 år.   

Mads Holm Andersen, koordinater for Tivoli Gospel Festival, siger:

-Det er en stor fornøjelse at byde velkommen til endnu en omgang af vores elskede gospelfestival, i hjertet af Tivoli. En fejring af gospelmusikken og sangglæden, men også af det vidunderlige fællesskab, der opstår, når vi synger sammen. Jeg ser frem til at dele denne fantastiske weekend med kor og publikum, og håber, at festivalen vil vække glæde og inspiration for os alle, siger Mads Holm Andersen, der er koordinator for Tivoli Gospel Festival.

Leave a Reply