20. maj 2024

PRfoto: Sjællandske Medier

Sjællandske Medier, der står bag udgivelsen af bl.a. Nordvestnyt, har besluttet at flytte den selvstændige Odsherred-redaktion til Holbæk.

Det skriver fagmediet Journalisten.dk på baggrund af en skrivelse, som medarbejder i Sjællandske Medier har modtaget.

Flytningen af redaktionen er et led i en effektiviseringsrunde hos mediekoncernen, som også betyder sammenlægninger af redaktioner i Storkøbenhavn, og samlet nedlæggelse af 11 stillinger – heraf to i forbindelse med sammenlægningen i Holbæk.

Sjællandske Medier A/S modtog, ifølge oplysninger fra Slots- og Kulturstyrelsen, sidste år godt 38 millioner kroner fra staten i tilskud fordelt på 29 mio. kr. i redaktionel produktionstøtte til koncernens dagblade og godt 9 mio. kroner koncernens ugeaviser.

Leave a Reply