30. maj 2024

Foto: Rigspolitiet.

Politiet har anholdt en 23-årig mand, som tordag blev efterlyst i forbindelse med en sag om røveri i Odsherred, som fik politiet til at afspærre hele boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk, da man troede, at røveriet var foregået der.

Den 23-årige blev anholdt fredag formiddag, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

-Vi fik nogle oplysninger om, hvor han opholdt sig, og på den baggrund kunne vi anholde ham på en adresse i Korsør, siger politikommissær Kim Lech.

Den 23-årige er mistænkt for at have deltaget i et røveri mod en 40-årig mand i Odsherred sammen med to andre. De to andre mistænkte blev torsdag varetægtsfængslet frem til den 7. maj.

Røveriet fandt sted natten til onsdag i sidste uge.

Det er politiets opfattelse, at røveriet endte med, at den 40-årige satte sig til modværge og sårede både den 23-årige og en 26-årig mistænkt. De blev derefter begge afleveret hårdt sårede ved Holbæk Sygehus af den tredje mistænkte i røverisagen, som derefter forlod stedet.

Politiet troede i første omgang, at røveriet var sket i boligområdet Ladegårdsparken, som derfor blev afspærret, mens området blev undersøgt med hunde. Det viste sig dog, at røveriet var foregået på den 40-åriges adresse.

Den 23-årige fremstillet fredag i grundlovsforhør.

Leave a Reply